Koninklijk bezoek!

Op donderdag 27 mei bracht het Koningspaar een bezoek aan Noord-Limburg. Tijdens dat bezoek was Blei één van de LLTB-leden die Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima mocht bijpraten over de laatste ontwikkelingen in de agrarische sector. Gezonde voeding was daarbij een belangrijk thema.

Villa Flora
Tijdens het provinciebezoek deden de Koning en Koningin ook Brightlands Campus Greenport Venlo aan. Daar werden ze bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van voeding en innovaties in de agrarische sector. Het werd een geslaagde dag, waarbij de organisatie in handen lag van de LLTB. Blei mocht één van de zes stands inrichten. Vanuit deze stand informeerden we het Koninklijk paar over ons innovatieve en duurzame Bleitje. Zowel de Koning alsook de Koningin waren bijzonder geïnteresseerd in het verhaal achter Blei en onze werkwijze.

Nieuwe ontwikkelingen
Verschillende LLTB-leden praatten het Koningspaar bij over de nieuwste ontwikkelingen in de agrarische sector en op het gebied van gezonde voeding. Naast Blei presenteerden ook AgroWizard, AVL Motion, Minitree.nl, Kokkerelli, Universiteit Maastricht, Scelta Inside en Brightlabs hun innovatieve manier van ondernemen.